You Tube

SNØ, snø kom til meg!!!

Vet dere hva!?!? 

Jeg savner snøen skikkelig😩 Jeg vil ha skikkelig vinter og for første gang på gudene vet hvor mange år har jeg bestemt meg… Eller egentlig vi som familie har bestemt oss for at vi skal begynne å gå på ski. 

Og det jeg tenker er at vi starter med langrenn og hyggelige turer, så kan vi forhåpentlig etterhvert prøve oss på slalom😱 

Til da så koser vi oss på akebrett eller hva det nå heter. Da snøen stakk innom en liten tur i romjulen.

Legger ved en video som dere kan se hvordan vi blir når snøen endelig dukker opp⛄️ Denne er fra 28. desember.

Ha en fin mandag!

Klem❄️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar