Blogg

Prosjekt Påskeharen!

Liten oppdatering på bokprosjektet mitt.

Jeg hadde en ide om at jeg ville skrive og tegne min egen bok. Denne boken ville være helt annerledes enn juleboken jeg ga ut i 2018 og jeg ville dele denne reisen med dere. Jeg satte i gang å skrive, men problemet der er at historien tar liksom aldri slutt, men jeg lover dere dette er en påskehistorie utenom det vanlige. Jeg er ikke noe mester i å tegne, men elsker det og ville gjøre denne boken ekstra personlig og litt annerledes enn noen andre bøker.

Jeg har delt små glimt av innholdet i boken og noen testtegninger jeg har gjort for å prøve å se hva som passet. Endelig har jeg funnet ut hvordan H.H skal være og jeg er selv veldig spent på hvordan han vil bli i boken. Jeg er kommet i den prosessen der jeg skal sette meg ned å tegne noen sider til boken og sette opp sidene slik de skal være. Jeg skal også gå gjennom rettskriving med noen og gå nøye gjennom det jeg har skrevet så alt henger sammen.

Nå er dette bare den første skissen av H.H som jeg gjorde på fem minutter, så mulig han forandrer seg litt, men han skal ha store grønne øyne og selvfølgelig være lilla.

Har endelig fått et lite kontor på soverommet og der skal jeg sitte i mange timer de neste månedene for å få fullført Prosjekt Påskeharen. Som alle andre forfattere og illustratører er jeg stolt av mitt verk og jeg legger mye sjel i hva jeg gjør og mange gleder. Det som gleder meg mest og håpet mitt med det hele er at jeg kan glede mange barn med boken som blir en del av påsken.

Herman Hare som hoved karakteren heter er en nysgjerrig hare og har superkrefter og som jeg nevnte tidligere – han er lilla. Jeg kan også røpe at det er en kylling med i historien, det er ikke hvilken som helst kylling. Denne kyllingen heter Paul kylling og kan lyse i mørket og har evner til å se ting sakte, han er også en av hoved karakterene.

Jeg kommer til å røpe flere karakterer etter hvert, men for nå kan jeg ikke røpe så mye…

Dette blir en påskehistorie med vennskap, magi og grenser.

Ha en fin dag!

klem

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar