Familien

HJELP!!! Vi skal starte….

Podcast!!!

Hva kan jeg si?

Jeg fikk spørsmål helt i starten da jeg begynte å blogge i april 2019 om jeg kunne tenke meg å starte/ bli med på podcast, den gangen tenkte jeg hvorfor ikke en gang i fremtiden. Det skulle ta noen måneder til før jeg fant ut at jeg og barna faktisk hadde lyst å teste ut dette fenomenet. Det siste året har jeg sett og hørt mange flinke som driver podcast om alt mulig og alle har sin nisje. Jeg tenkte hva kan vi gjøre for å skille oss ut..? Hva kan gjøre det litt interessant for andre å høre på, men konklusjonen var det at vi er en familie og vi gjør denne sammen og tar rett og slett opp de tingene som angår familielivet.

Tanken med å starte Podcasten fikk jeg i august og jeg kjøpte en mikrofon som skal fungere ganske bra. Håpet var å kunne begynne med dette før jul, men som jeg sier kanskje litt for ofte kom livet i veien. Nå er det nytt år og nye sjanser til å sette seg nye mål og ene målet er å starte denne poscasten. 

Jeg og min datter satt på søndagen å planla de to første podcatene og gleder oss å starte. Vi tenker å legge ut podcastene annenhver uke med start denne søndagen.

Gleder oss å dele dette med dere🥰

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar