Blogg

2019 for meg!

Godt nyttår!

2019 har vært et utrolig lærerikt år.

Det startet helt ordinært som det vanlige trygge livet der jeg ikke tok så mange sjanser og drømte om ting jeg ikke turte. Jeg hadde gitt ut en bok i 2018 det var veldig stort, men jeg ville noe mer. Når påsken nærmet seg skjedde det noe som snudde ting på hode og jeg bestemte meg for å starte en blogg og en You Tube kanal. 

Jeg har «jobbet» sakte, men sikkert meg opp på disse tingene og lærer stadig noe nytt og har virkelig funnet noe jeg synes er interessant og gøy utenfor min vanlig arbeidshverdag. 

Jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker som jeg beundrer og har også lært å kjenne de som ikke ønsker meg noe suksess ikke med ord, men på deres handlinger.  

Jeg har funnet meg selv og hva jeg ønsker for meg og min families fremtid og jeg jobber sakte mot det. Jeg er så takknemlig på dere der ute som heier på meg og er positive på at jeg startet å blogge og jeg er veldig takknemlig på de som støtter meg og løfter meg. Jeg har vokst som person og har fått mer selvtillit og den skal dere få se mye fremover… Bare gled dere😂

Familien har alltid vært i fokus og de er alltid første prioritet i livet. Jeg tilbringer all den tiden jeg kan med de og har bestemt meg for at i 2020 skal vi ta et steg opp. 

Har laget en liten Vlogg om året vårt som familie 2019 – mange gode minner🌟 Kommer snart… 

Klemmer

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar