Familien

Uken som gikk og grinchen som kom på besøk!

Julen nærmer seg og julestemningen er allerede i hus. 

Mandag var en rolig dag og jeg fikk tegne ånden over meg og satt derfor en stud og bare koset meg med det. 

Tirsdag fjernet vi Wifien hjemme og overraskende nok ble det ikke det oppstyret vi forventet oss. Vi koset oss slik man gjorde før Wifi og det var så utrolig hyggelig og minneverdig. JA!!!!! Til flere slike dager❤️

Onsdag fortsatt i julestemning med kopp kakao med krem!

Torsdag var barna ganske dårlige så det var ikke så mye vi kunne gjøre da. 

Fredagen kom og barna fortsatt litt syk, men på kvelden klarte de å komme seg opp å kjøpe juletre – og heldigvis tok det bare fem minutter så var vi ferdig med kjøp av tre. Så raske har vi aldri vært og et så fint tre har vi ikke hatt før heller. 

Lørdag ble det litt mer liv i huset igjen og vi pyntet juletreet eller barna pyntet det. Så siden det var lørdag hadde vi kjøpt lørdagsgodt og så på film. 

Søndag våkner vi til… 

Grinchen har vært her!!!!! Det fine juletreet barna har pyntet hadde falt og vi måtte pynte det helt på nytt, men mest mor da siden de andre mente de hadde gjort det. 

Vet ikke helt hva som skjedde, men vi mistenker katten også kjøpte vi en ny fot til treet som ikke hjelper med stabiliteten….
Kanskje det var en straff for at vi kjøpte en ny fot😰

Dette gjorde meg litt trist – fordi alle de årene barna kunne pynte juletreet har ikke jeg fått lov å hjelpe og treet har liksom hatt sin sjarm. Men når jeg måtte pynte mest ble det liksom ikke det samme… 

Jaja ikke noe å sutre over, jul blir det uansett og hyggelig blir det også uansett hvem som har pyntet treet.  

Ha en flott mandag!

Klem 🎄

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar