Familien

Laget åtte pepperkakehus!

Denne helgen har vært hektisk og rolig i akkurat passe porsjon. 

Til vanlig lager jeg fire eller fem pepperkakehus

Fredag etter jobb startet jeg med å lage 8 pepperkakehus. Jeg kjøpte pepperkakedeig på  Rema 1000 – det er en veldig god deig å bake med, ganske fornøyd med smaken også. 

Jeg tenkte det ville ta lang tid så jeg satte julemusikken på full styrke i det jeg startet og sang og danset for meg selv(haha). Må lure på hva naboene tror… Startet klokken 18:00 og ble ferdig ca. klokken 23:00 – så det tok noen timer. Kan ikke si jeg stresset heller for dette er en del av «julestriden». 


En fin og hyggelig tradisjon

Så ble det plutselig lørdag og vi skulle få besøk av svigerinnene mine med to av mine tantebarn, men før de kom måtte jeg gjøre alt klart til de kom. Og det er dette julen handler om, nemlig at familie samles og har det hyggelig. Denne tradisjonen med svigerfamilien startet jeg bare for tre år siden og vi gleder oss allerede til neste år! 


Da var dette klart

Etter de hadde dratt dro vi på vår faste rutine for å kjøpe lørdagsgodt, ikke lenge etter satt vi og så på tre julefilmer etter hverandre❤️ Litt i overkant julestemning kan man si. 

vi så på;

  • Santa Buddies
  • Askepott(noe) Juleønske
  • Wonder – Dette er ikke en julefilm da, men for en historie. JEG GRÅT FLERE GANGER…. Og jeg gråter ikke av filmer. Det er en sterk historie!

Søndagen kom like fort som vanlig, men det som var helt spesielt denne søndagen var at vi ikke hadde noen planer… DET VAR SÅ UTROLIG DEILIG!!!! Men jeg klarer jo ikke sitte stille for lenge så det ble litt små rydding og slikt… Men egentlig bare kos og hygge❣️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar