Blogg

Jeg røper litt av hva jeg ønsker å oppnå med SoMe i fremtiden.

Jeg er i en forandring i livet der jeg jobber med meg selv hvor jeg har tanker på min fremtid og hva den skal bringe. Jeg vet hva jeg vil, men sitter fast grunnet noen omstendigheter. Mange sier det er bare å sette i gang, hvis du ikke jobber for det og mot det skjer det ikke. Jeg vet jeg kommer dit jeg vil snart, men har bare snublet litt over en gren og kjenner motivasjonen forsvinner litt. Ikke for jeg ikke føler jeg mestrer ting, men for jeg sitter litt fast i våt jord.

Noe som motiverer meg til å komme dit jeg ønsker er rett og slett dere som leser og følger med oss.

Må si at jeg er evig takknemlig for all den positive tilbakemeldingene jeg har fått på bloggen, You Tube og Instagram. Det er så utrolig hyggelige å nå ut til alle dere på akkurat den måten vi prøver på – nemlig å gi glede og positivitet. Vi er en familie som er kanskje litt over the top interessert i SoMe og vi alle drømmer å jobbe med dette på en eller annen plan. Stort sett er det de samme tingene jeg hører og det er at vi klarer å inspirere og får mange til å smile og le. Det er det som er målet mitt(vårt) med sosiale medier – det er rett og slett at jeg eller vi som famille kan inspirere dere. Vi har mye på planen og jobber ganske smått fremover.

Vi er en helt ordinær familie som gjør sikkert som tusen andre, men vi synes det er gøy å dele dette med dere. Når man blogger og «blotter» deler av livet ut til verden blir man kanskje litt sårbar, jeg som mange andre er nysgjerrig på hva andre synes og mener og enn så lenge har det bare vært positivt så jeg håper det fortsetter. En ting jeg vet noen sikkert drar seg i håret på er min rettskriving og det må jeg bare beklage, men det er vel en av mine svake sider som jeg jobber med og alltid takknemlig for de som kommer med  tilbakemeldinger der. 

Jeg fikk en hyggelig tilbakemelding her om dagen da jeg prøvde å unnskylde feilene og manglene jeg har i bloggen og det var at det er jo bare positivitet med bloggen min – mye lykke og at den er fin å lese! Og det er akkurat det jeg prøver å formidle den positivitet og lykken i livet. Jeg prøver ikke å undergrave den vanlige hverdagen som er hektisk, stressende og fortvilende til tider, men jeg vil at vi skal være en positiv inspirasjon for andre og for oss selv.

Jeg er bare et menneske som har valgt og følge drømmene mine og jeg er så heldig at jeg har barn som liker SoMe like mye som meg. 

Jeg er ikke med i denne virtuelle verden fordi jeg vil bli rik på den, selvfølgelig håper jeg at jeg kanskje kan tjene noen kroner for å kunne investere i drømmene mine og fremtiden jeg ønsker å gi barna mine – og ikke minst kunne gi tilbake til samfunnet. Jeg har et håp og et mål om å kunne stille opp å hjelpe andre i samfunnet. Jeg er ikke en politisk person, men ønsker at vi er litt flinkere å hjelpe trengende her hjemme. Jeg har mange tanker og ideer om å starte veldedighet og skulle gjerne hatt noen som har samme tanker som meg, men før jeg kan det må jeg komme over mine egne økonomiske bekymringer som kanskje er vanlig i en småbarnsperiode.

 Så der har dere det, min drøm i fremtiden er å jobbe for et bedre samfunn innenfor …. for at jeg/vi skal lette livet til mange og gi noen en glede i hverdagen.

Klem fra en som lever i håpet på en enklere hverdag for alle

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar