Blogg

Drømmer du om å gi ut en bok?

Sitter du med en forfatter i magen eller har allerede en bok du har skrevet, men ikke helt vet hva du skal gjøre?

Kanskje vi kan hjelpe hverandre..?

Jeg sitter her og tenker og reflekterer på hva jeg vil i fremtiden.

Jeg har mange drømmer og ønsker jeg vil oppnå, men har funnet min absolutte interesse og det er rett og slett å skrive. Jeg kunne skrevet i flere timer om jeg hadde muligheten og la bare fantasien gå løs.

Så det jeg tenker og har merket er at det er utrolig mange der ute som har en drøm akkurat som min om å skrive eller har en ide til en bok. Jeg hadde den drømmen lenge og jeg startet bare plutselig å skrive uten å vite om jeg noen gang kom til å gi ut det jeg skrev eller om det ville bli en  bok. Etter noen år kom ønsket om å gi ut en boken – så jeg rett og slett bare startet mitt eget forlag og ga den ut der.

Jeg har ikke reklamert så veldig mye om denne boken heller ikke prøvd å få den inn i butikk, men mulig jeg prøver en dag.

Men det jeg sitter og funderer nå på er dere som sitter med en forfatter i magen eller rett og slett har skrevet en historie og drømmer litt om å gi den ut eller kanskje bare har en ide, jeg vil hjelpe deg.

Selv om jeg er helt ny på dette og har bare gitt ut en bok – brenner jeg for akkurat disse tingene.

Dette er mine ønsker nå:

– Hjelpe andre å kunne realisere bokdrømmen

– Samarbeide med andre om nye bokprosjekter

Jeg har mange ideer og lærer stadig nye måter å gjøre ting på, jeg er i en læreprosess og håper noen vil bli med på denne prosessen sammen med meg å nå drømmene sine.  

Vil du bli med på å nå drømmene dine samtidig at jeg når mine?

Send meg en DM på Instagram eller send meg en mail på nor.book.store@gmail.com

PS: Jeg søker ikke å ansette noen, dette er ikke en jobbsøknad/annonse. Men rett og slett at jeg vil samarbeide med akkurat deg som har en forfatter i magen og vil prøve seg på en mulig drøm. Jeg får ikke noe penger ut av dette – bare en glede å hjelpe andre og nå drømmene sine. 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar