Familien

Denne uken får vi juletre.

Denne uken skal vi kjøpe juletre og jeg gleder meg som et barn🎄🎄🎄

Vi har alltid hatt ekte juletre og som fast tradisjon de siste 5 årene har vi kjøpt juletre på samme sted. Det er så hyggelig der og de har de beste trærne, vi kjøper noe som heter Sibirsk-edelgran og det som er så fint med dette treet er formen, lukten og nålene på den holder seg utrolig lenge også stikker de ikke.

Jeg vet mange har plast tre, men enn så lenge er ikke vi der – får liksom ikke samme følelsen. Det er noe helt magisk å bare gå og finne juletre og særlig når de som selger legger ekstra sjel i det. I mange år har de hatt et lite bål med steiner rundt og litt andre små greier som gjør det lille ekstra at man har lyst å være der lenger.

Da jeg var liten gikk pappa ut i skogen og fant juletreet og noen ganger var vel jeg også med – det er egentlig en liten drøm det også… Det å gå ut i skogen å finne et juletre, vet det er et sted ikke så langt unna oss der vi kan gå å hogge ned. Men så lenge vi får kjøpt på vårt faste sted blir det ikke noe hugging av trær.

Har sagt det en million ganger før og jeg sier det igjen! Jeg er en drømmer og i julen drømmer jeg meg ekstra bort og dette vil jeg gi videre til barna så de kan få den beste juleopplevelsen. Vi har ikke så mye ekstra, men å gi samvær og hygge er like godt som å gå ut å kjøpe ting nå i førjulstiden. Men første prioritering er juletre!

Dere får ha en julete fin onsdag❣️

Juleklem❤️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar