Blogg

1. desember og første advent!

I dag våknet jeg at minstemann spurte meg om det fortsatt er natta, jeg så på klokken og den var akkurat 08:00. «Nei, det er morgningen» sier jeg. Så hopper han av glede å sier da er det 1. desember og bare oste av lykke. Den lykken følte jeg skikkelig på og i noen sekunder kjente jeg den gleden jeg hadde da jeg var barn. Svimmel og trøtt som jeg var måtte jeg bare stå opp og hjelpe med kalenderen, godt var det også for jeg kan ikke sove noe lenger heller. 

Det er mye snakk om de kalenderne og jeg lager ikke pakke kalender jeg kjøper og de får velge hvilken de vil ha under 200,- ikke noe mer enn det… For det er jo mer enn nok, men i tillegg får de 10 kroners kalenderen(den får mot og far også, hihi). Enn så lenge har de vært fornøyd med dette.

 

I dag er det jo ikke bare 1. desember, men første advent så i tradisjons tro lager vi pepperkaker! Som jeg er sikker på at veldig mange andre i Norge gjør også. Jeg laget pepperkakedeig i går og den oppskriften laget min mor da jeg var liten jente – så det er litt gøy å bruke gamle oppskrifter som går i arv. 

Ha en julete fin søndag med masse god julestemning og hygge! 

Juleklem fra oss❤️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar