You Tube

Vlogg! En helt normal lørdag hos Familien BK!

Ny You Tube ute nå!

Sjekk den ut, hvis du vil få et smil og kanskje en liten latter i dag.

Vi er en gærn gjeng og elsker å ha det gøy og kose oss🥰 

Gjerne abonner på kanalen og lik videoen, da hadde vi blitt super glad❤️

Vi heter Familien BK 👈🏼 Trykk der.

Her er videoen👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Håper dere likte den og vil se mer😍 Vi har nemlig mer gøy på gang!

Følger dere meg på Instagram familienbk 👈🏼 Trykk der så kommer dere inn på Insta.

Ønsker dere en fin søndag!

Klem fra oss

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar