Blogg

Planen er klar 2020!

Jeg sitter og planlegger år 2020 i hodet og må få satt meg ned snart og skrive ned den.

Det å komme med ideer har aldri vært noe problem for meg fordi jeg er rett og slett en kreativ person som klarer å se muligheter i det meste – og jeg kan ha de villeste ideene, men mye er jo bare tanker og drømmer selv om jeg skulle ønske jeg kunne realisert mange av de.

Det jeg planlegger nå er målene mine og hva jeg vil skal skje i 2020 – har allerede ett mål jeg har delt med dere og det er Prosjektpåskeharen. Det er et konkret mål jeg håper skal gå i boks, så er det de andre målene og drømmene jeg har. 

De målene er ikke så sprøe at jeg ikke skal klare de for tanken for 2020 er at jeg skal ha noe å strekke meg etter, men kunne klare de også. Jeg har mange ganger tatt meg vann over hode og denne gangen tar jeg det rolig grunnet div. omstendigheter.

Mye av målene har med sosiale medier å gjøre fordi det er dette som virkelig interesserer meg og har vært en interesse mye lenger enn jeg egentlig vil innrømme selv. Jeg startet litt mer seriøst i april og har jobbe meg så smått inn i denne verden og den verden er der jeg vil være. Så da er det bare for meg å sette meg ned for å gjøre dette riktig å skrive ned målene måned for måned til 2020.  

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar