Familien

Livet på timeplanen!

Jeg ser det er utrolig populært å få ned hverdagen på en timeplan nå for tiden.

Mange har lister de går etter og følger de ganske punktlig og det ser jo ut som dette skal virke ganske så bra…

Jeg har vell aldri vært fan av å skrive ned gjøremål på livet og hverdagen, men har begynt å forstå viktigheten med å planlegge hverdagene. 

Jeg har mål og planer og disse vet jeg at jeg kommer til å nå, men hverdagen er og føles utrolig kaotisk til tider. Jeg har kontroll på ting, men mye forsvinner av gjøremål i uken og blir bare utsatt. 

Dette har jeg bestemt meg for å snu, så fra mandag av lager jeg en plan for dagene for hele neste uke og ser hvordan dette går. 

Det er kanskje viktig å få en slik «struktur» i hjemmet for at alle gjøremålene ikke skyves til helgen og at vi får litt mer tid sammen enn å måtte rydde m.m store deler av helgen. 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar