Familien

Jeg elsker reklamen jeg får til jul!

Reklame i posten til jul

Helt ærlig så elsker jeg reklamen jeg får i posten mot juletiden, men hater at jeg ikke har penger til å kjøpe noe av det.

I går fikk vi en lekekatalog med masse fine bilder og litt jul inni der og jeg måtte sette meg ned for jeg ble litt nostalgisk (hvis det er det riktige ordet å bruke her). Men jeg kjente på at den gleden da barna var så små at jeg satt meg ned sammen med de og ga de en penn med forskjellige farger og en katalog hver så kunne de se gjennom den og krysse ut på hva de ville ha. Og dette var så utrolig hyggelig og vi gjorde dette noen år, men nå er de litt for store til lekekatalogene og jeg merker jeg føler utrolig på akkurat det med at jeg ikke skal gå på lekebutikken å kjøpe de lekene de ønsker deg.

Men igjen sitter jeg med utrolige gode minner for meg og barna og vi koset oss veldig med de katalogene – noe jeg faktisk gjør med de andre julereklamene selv om jeg ikke kommer til å kjøpe så er det så utrolig mye fint å se på og man får litt julestemning av de.

Nå sitter de stort sett å ser på nettet på hva de ønsker og sender bilder eller linken fra mobilen, så dette er jo fremtiden og jeg får ønskelister på sms. Det er jo hyggelig det også, men jeg er jo litt slik at jeg liker å holde igjen på det gamle og kjente når det gjelder julen og skulle ønsket meg skrevet lister på et ark som henger på kjøleskapet – forstår jo at jeg må tilpasse meg der og se langt etter de håndskrevet ønskelistene(snufs).

Barna blir større og har andre interesser og behov for julen og det er helt i orden for slik er det bare, men tradisjonene blir ikke å rikke. Vi har vår første julebakst til helgen og det er en oppskrift som har gått i mange generasjoner og som jeg er sikker på mange ikke kjenner til.

Gleder meg å dele dette med dere!

Klem from the family

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar