Bøker,  Nor Book Store

Sneak peak fra bokprosjektet.

I dag vil jeg dele en liten sneak peak fra prosjekt påskehare👇🏼

Lille Herman Hare

Lille Herman ble født i en skog som kalles Påskeskogen. Familien til lille Herman bor inne i et kjempe stort tre. Treet må sikkert være 20 meter hvis ikke 100 meter og det er så stort at de har tre etasjer. Den nederste delen er det stue og kjøkken i etasje 2 er det soverom til barna og i 3 etasje er det soverommet til mor og far. Utenfor har de en fin hage med masse grønnsaker som de dyrker og et gult fint gjerde rundt hele eiendommen. 

Rett utenfor gjerde går det en bekk og den bekken går gjennom hele skogen til den til slutt kommer til en elv som føres til en kjempe foss. Dit har ingen lov å gå.

I Påske skogen lages alt klart til påske og alle som bor der elsker påsken og spesielt påskeaften. 

Lille Herman har 15 søsken, 10 brødre og 5 søstre. Alle brødrene har fin brun pels mens søstrene har hvite, men lille Herman han er litt annerledes enn sine søsken for han har fått lilla pels.  Mammaen til Herman har også en annen farge enn andre, hun er gul. Og de som har andre farger bærer på en helt spesielle evne og hver farge har sine forskjellige evner. 

De som har lilla pels har superfart og de som har gul pels har evne til å komme fra et sted til et annet på bare sekunder også har du de som er grønne de kan dyrke frem fine blomster som tulipaner og påskeliljer og mange andre blomster.

Påskeskogen er fylt med fine blomster overalt er det liljer, tulipaner, roser, smørblomst med mye mye mer blomster.

Påske skogen er et godt og trygt sted.

Skogen er magisk beskyttet så det er kun de som blir født der kan være der.

For resten av verden finnes den kun i barnas fantasi. 

Klem🐣

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

4 kommentarer

Legg inn en kommentar