Familien

For tidlig..?

For noen dager siden la jeg ut et innlegg om å få familien ned på timeplanen, men den røyk første dagen. Hvorfor? Fordi livet kom i veien – jeg fikk gjort de tingene jeg planla bare ikke i rekkefølge. Det er sikkert en øvelse som jeg virkelig trenger og jobbe med for å få en god rutine ut fra en timeplan.

Men en ting jeg vet jeg er god på og det er planlegging av samtid med familien uten å legge det på timeplanen. For nå som jeg har nevnt veldig ofte at det er førjulstid og forberedelsene er i gang. Og hver gang jeg sier dette til meg selv har jeg veldig lyst å synge ut «JUUUUUULEEEEEEEFORBREDELSEEEEEEEER», men tror noen rundt meg hadde trodd jeg var litt gæren siden jeg sitter på toget og skriver dette her.

Det har seg slik at de siste årene har julefølelsen eller julegleden dabbet litt ned grunnet litt små årsaker, men jeg holdt på tradisjonene og ga en god opplevelse for ungene uansett. Men den har liksom dabbet litt av – så i år har jeg bestemt meg for at jeg skal ta den helt ut å være så gæren at jeg henger opp julegardiner på kjøkkenet i helgen… Hahaha… Ikke at det er første gangen, men tenkte jeg skulle vente en uke til så hørte jeg en kollega allerede hadde hengt opp sine så da er det vel bare innafor at vi også gjør det – så får naboene tro hva de vil(haha).

Mens jeg skriver dette kjenner jeg hele kroppen stråler for jeg føler virkelig på den julestemningen jeg egentlig ikke hadde og jo mer jeg tenker på alt vi skal gjøre sammen og dele med dere blir stemningen enda bedre!

Dette blir bare den beste julen EVER og gled dere masse for det som skjer fremover, det blir sååååå gøy!

Juleklemmer er vel også innafor nå?

Juleklem

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar