Blogg

Er det virkelig for tidlig å pynte til jul?

Jeg har sikkert sagt dette tusen ganger før og jeg sier det igjen. Jeg vokste opp med den beste julen et barn kunne få – mamma gjorde alt man gjør for at julen blir fullkomment for barn og voksne. Hun pyntet alltid til 1. advent, men ikke for mye og hun bakte masse julekaker og ikke minst laget hun en stor fin pepperkake gård. Vi pyntet juletreet 23. desember og våknet til en gave hver på morgningen med selvfølgelig en strømpe hengende på rommet med masse godt. Og takket være den jobben mamma gjorde i julen for meg og mine søsken da vi vokste opp har det videreført til at jeg vil gi barna mine en god og minnerik jul som jeg fikk.

Jeg hold veldig på tradisjonene jeg vokste opp med, ja – det med å pynte og pyntejuletreet 23. desember og slikt, men etter årene har gått så merker jeg at jeg vil nyte julen mer og derfor starter jeg litt tidligere nå med juleforberedelser enn før. 1. advent har jo mange ganger startet i november og da mener jeg at det er innafor å pynte i november. Juletreet kjøpte vi alltid tidsnok til å pynte den 23. desember, men nå kjøper vi det rundt 11. desember. Egentlig bare fordi vi vil ha juletreet litt lenger i hus siden det koster så mye. 

Jeg har som tidligere nevnt startet en liten ny tradisjon med å rett og slett starte litt tidligere med det meste, for to uker siden hang jeg opp julegardiner på kjøkkenet og nå skal jeg ha en vaskehelg med å henge opp og pynte litt for nå klarer jeg ikke vente lenger. Mister jo så julestemning i dette været som har vært – altså regn i 10 dager i strekk uten stopp…. JEG BLIR GAL!!!!!

Nei egentlig ikke, men mistet litt stemning – så det så.

Fra mandag er det meldt snø og da ser det ut som det skal snø i mange dager så da kommer vel julestemningen raskt tilbake tenker jeg!

Dere får ha en super fin dag!

Klem❤️

 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar