Blogg

Det var helgen sin det…

Denne helgen har jeg nesten ikke sittet ned for å slappe av, men har koset meg veldig.

Fredag ble det en liten tur innom julefest på jobben, men kjedelige meg dro før festen hadde startet… Altså klokken 19:00.

Det var egentlig bare fordi jeg ville være opplagt for å ha en hyggelig dag med barna på lørdag. Opp tidlig lørdag for å lage vår faste frokost – nemlig egg og baguetter. Rett etter var det ut og handle lørdagsgodt og noen ting til vår nye You Tube prosjekt. Da vi kom hjem var det ikke mulig å sette seg ned…. NEI DA!!!!

Der var det rett på baking og You Tube in the making. Klokken ble plutselig litt for mye og vi laget middag og koset oss med lørdags godt. Og da fant jeg også en ny yndlings julefilm Klaus🎅🏼 Plutselig ble klokken 23:00 og jeg gikk og la meg… haha… 

Søndag var jeg og eldste på besøk hos tanten min nesten hele dagen og bare koset oss, så var det hjem igjen og vaske klær, rydde, rydde og rydde… Så senere på kvelden ble jeg ganske dårlig av en eller annen grunn og det holdt meg oppe mye av natten… YEAYYYY!!! 

Så der har dere min spennende helg og i dag ligger jeg på sofaen syk.

Ha en strålende mandag!

Klem

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar