You Tube

Slik lager du Halloween pynt selv.

Da er vi endelig i Halloween måneden nemlig oktober! 

Jeg elsker Halloween og synes det er kjempe gøy å kle oss opp og pynte, men alt er så sabla dyrt. Så vi kjøper litt og litt hvert og når varene kommer på salg. 

Men vi lager også vår egen Halloween pynt og det er masse man kan lage. Under her legger jeg en video der du kan lære hvordan du kan lage Halloween pynt enkelt med noe av det dere kanskje har hjemme. 

Følg oss gjerne på vår You Tube kanal. Vi heter Familien BK.

Her er linken https://www.youtube.com/channel/UC5OUduiE1KZTlOWG2TyI42w

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar