Reiser

Siste dagen i Tromsø!

Annonse

Ja, så da var det siste dagen i Tromsø og det flotte hotellet!

Tror jeg aldri har brukt så lang tid å komme ned til frokosten som jeg gjorde denne søndagen, men det var så godt å bare ha en rolig morgning på hotellrommet. Jeg drøyde klokken helt til 09:20 så gikk jeg til frokost, men så utrolig deilig å bare slappe helt av og gå ned eller ta heisen ned til en frokostbuffe man bare kan drømme om. Etter frokost skulle ABIP gjengen møtes for et lite møte også fikk vi sagt «på gjensyn» til de som skulle reise tidligere hjem, flyet mitt gikk jo ikke før klokken 19:40.

Klokken 12:00 måtte jeg sjekke ut av hotellet og mellomtiden satt jeg bare og oppdaterte meg på SoMe og andre nyheter. Det var flere som skulle ta fly sammen med meg og vi gikk og spiste lunsj på Egon – Yummy!  Egon er jo et hyggelig sted så vi satt der ganske lenge og bare koset oss.

Så var det plutselig tid for hjemreisen og sant skal sies så er det godt å komme hjem etter en slik fantastisk tur.

Jeg vil takke alle som har jobbet for at vi fikk en så vellykket og uforglemmelig tur!

Takk til Anne Brith Davidsen og Linn Aune som virkelig har lagt sjelen sin i denne turen og gitt oss max og mer!

Takk til Ribe Events som har skrudd sammen alle opplevelsene.

Takk til Clarion Hotel The Edge for strålende service og god mat – ikke minst for et vakkert hotel som tenker miljø!

Takk til båtene som ga oss a ride of  life.

Artic Swan

Artic cruise in Norway

North Experience

Tromsø Friluftsenter

Og ikke minst det fantastiske stedet Malangen Resort

Takk til Prelaten for god underholdning.

Og ikke minst takk til alle som var med på turen og gjorde den enda bedre med deres flotte humør og vesen. Føler meg heldig å møte så mange fantastiske mennesker som velger å følge drømmen sin og jeg fikk litt ekstra kontakt med noen og håper vi kommer til å holde kontakten fremmover.

Så Tromsø takk for meg til vi ses igjen!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar