Blogg

Så hadde jeg plutselig mange talenter.

Konkurrerer du med andre når de ikke vet det selv? 

Jeg er ikke en person som prøver å konkurrerer med andre, jeg konkurrerer mest for meg selv for å bli bedre eller flinkere enn jeg var i går. 

For meg er det ikke viktig å være bedre enn andre, jeg har ikke noe behov for å bevise at jeg er flinkere enn deg. 

Slik sønnen min sa til meg for noen år siden: 

Hvorfor skal jeg over overbevise andre at jeg kan det da jeg selv vet jeg kan det. Det var helt poengløst mente han. Det har jeg også alltid ment, aldri rukket opp hånden selv om jeg viste   svaret eller hadde en bedre ide en min kollega. Jeg så liksom aldri poenget å bevise andre hva jeg allerede kunne, frem til jeg ble voksen og hadde jobbet noen år. Da forsto jeg det er ikke slik verden fungerer, for at du skal bli sett på som en smart og kunnskapsrik person må du vise deg. 

Akkurat som mange små barn, de gjør alt de kan for å bevise deg at de klarer det eller bare viser det for de er stolte av seg selv. 

Kanskje vi kan bli like flinke som de små når de sier til oss «mamma, mamma!!!! Se på meg» «Mammaaaaaaaa!!! Mamma, se hva jeg kan» Også hopper de rundt og danser eller synger en sang❤️ 

Det er helt greit å vise at man kan og være stolt av det man gjør! 

Det er jeg! 

Jeg er stolt og fornøyd med at jeg tok det valget med å skrive en bok. 

Jeg er stolt av at jeg startet og blogge og er med i kurset ABIP. 

Jeg har oppdaget at mye av det jeg kan kalles talent og jeg som trodde jeg ikke hadde noen talenter… At det jeg kunne ikke var «imponerende», helt til en kollega sa til meg for kun to måneder siden at alt det jeg gjør som å danse, gi ut bok, tegne og synge er noen av mine mange talenter. 

Og da ble jeg plutselig stolt av meg selv for jeg har så mange talenter. 

Så rett etter graver hun seg selv ned i sanden og sier «Jeg har ingen talenter jeg». Da slet jeg litt med hva jeg skulle si og av en eller annen grunn ikke klarte å svare henne.

Tenk å gå hele livet å ikke tro at man har et talent og for at man skal tro på seg selv måtte det en kollega til som fortalte det til meg. 

Takk til henne som ga meg den følelsen at «JO, FAKTISK SÅ HAR JEG IKKE ETT, men MANGE TALENTER»

Hva er talentet ditt?

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar