Familien

Nå har du blitt ett år eldre.

Jeg sier det hele tiden til henne – hva skulle jeg gjort uten deg❤️ 

Hun hjelper alltid til og overrasker meg ofte med at hun har ryddet, blir alltid med uansett hvor jeg drar(nesten) og stiller alltid opp.

Siden hun var ganske liten har hun alltid delt det hun hadde eller gitt sitt bort hvis den andre ikke hadde noe. Hun har alltid vært veldig opptatt rettferdighet. Hun liker ikke å se andre bli behandlet dårlig og sier fort fra hvis hun mener noe ikke er riktig.

Men ikke la det uskyldige lure deg! Hun vet hva hun vil og jobber målrettet mot det. Synes hun du gjør noe som ikke er riktig får du høre det. Hun er en utrolig tøff jente og har store planer for sin fremtid. 

Hun har alltid gått sin vei og er ikke glad i å ligne eller herme på andre. 

En lærer sa til meg en gang at hun elsket personligheten hennes for når andre lekte prinsesse kom hun inn i leken og var monster. Hun er ikke en A4 person, hun tilpasser seg samtidig som hun er seg selv. 

Her hjelper hun storebror som var litt sliten, ser hun noen trenger hjelp trenger man ikke spør en gang – hun ser det og hjelper til og tar ikke nei for et svar!

Hun er brutalt ærlig og sier akkurat slik det er til mors fortvilelse noen ganger😂

Hun er ekstremt kreativ og finner alltid mye gøy vi kan lage sammen. 

Hun er min personlige fotograf og er kjempe dyktig i å ta bilder. 

Hun har siden hun kunne laget noe alltid kommet med noe spesielt til meg❤️

Hun har en humor utenom det vanlige, altså ikke redd for å ha det gøy og være seg selv.

Hun danser som en stjerne og er ikke redd for å vise det.

Nå er du 12 år og jeg husker det som om det var i går jeg holdt deg for første gang. Du ville aldri sove du ville se verden å få med deg alt. Slik er du nå også, du vil få med deg absolutt alt, men heldigvis legger deg til en bedre tid nå.

Du er den mest omsorgsfulle jenten jeg vet om og jeg er uendelig glad i deg!

Håper du hadde en fin dag og jeg ønsker deg bare det beste! 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar