Familien

Kunne ikke vært foruten – del 2

Del 2

Bare fire måneder etter fant jeg ut at jeg var gravid med nummer to, må si jeg var i sjokk da jeg holdt den gravidtesten i hånden og så på min fire måneder gammel sønn. Jeg kjente både gleden, varmen og hjertet virket ut som det skulle eksplodere.

Han skulle få en søster, han var bare 13 måneder. På sykehuset etter fødselen var han så lykkelig for å se meg igjen og etter å ha vært borte i to dager. Da han så meg i sykehussengen så jeg han strålte og ville til meg, det var jo første gang han hadde vært borte så lenge fra mamma.

Men så ser han jeg holder en annen baby i hånden og det smilet forsvant og jeg så hele han bare sank, lurer på hva han tenkte i det øyeblikket. Det var utrolig vondt å se han slik, han bare snudde seg og ville hjem han ville ikke se på meg. Jeg hadde sviktet han jeg holdt en annen enn han. Men det tok ikke lang tid for da jeg la babyen i fars armer og ga den godeste og varmeste klemmen han hadde fått var jeg den beste mammaen igjen.

Jeg viste han elsket babyer for hver gang vi gikk forbi noen med en vogn ville han se på de og kose de, til og med de som var nesten like store som han. Han var helt fascinert av små babyer, men var noe annet når mor holdt en.

Da vi kom hjem fra sykehuset. var han helt betatt av henne og passet alltid på at hun hadde det bra og hadde det hun trengte, gråt hun løp han og fant en leke eller kom bort og strøk henne på hode eller kinnet. Livet kunne ikke vært mer perfekt jeg var mamma til to herlige barn.

Livet gikk jo sin vante gang og jeg var så heldig at jeg kunne være hjemme med de et år ekstra, det er jeg evig takknemlig for. Det å kunne oppleve utviklingen fra fra 0 til 3 

Fortsetter…

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar