Familien

Klar til Halloween!

Søndagen ble mer hektisk enn planlagt, men så utrolig deilig når alt er gjort. 

Ble en rolig start på søndagen med litt rydding inne og gjorde terrassen klar til vinteren. 

Så var det tid for å skjære gresskarene, men da vi startet så var det ene råttent inni og luktet ganske forferdelig. 

Vi måtte ut og kjøpe ny og samtidig kjøpe middag, tror vi brukte en time bare på å kjøpe gresskar og middag. Men vi kom oss hjem til slutt og fikk satt i gang med gresskarene. 

Vi satt vell litt over en time og det å skjære ett gresskar er ikke bare bare heller… Jeg synes ihvertfall er litt tungt🙈 Og jeg sliter skikkelig med fantasien og kreativiteten med disse gresskarene, men det ble fine gresskar for det🎃 Og absolutt en fin tradisjon. 

Rett etter ble det middag og ut og kose oss på sparkesykler. 

Så en aktiv og hyggelig søndag!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar