Familien

Jeg kunne ikke vært foruten – del 4

4 år etter jenta ble født ble jeg gravid igjen. Litt i sjokk, men samtidig stolt og glad. Da barna fant ut det, ble de overlykkelige og gledet seg til de skulle få en liten baby i hus. De kunne nesten ikke vente, de planla alt fra hva de skulle synge til babyen og hva de skulle lage til han.

Vi flyttet ganske rett etter jeg fant ut vi var gravid og så selvstendig og sta som jeg alltid er skal jeg gjøre mye selv og særlig med bæringen. Jeg var ganske så høygravid da vi flyttet, men det stoppet ikke meg med å bære og flytte for det. Jeg er av en slik person som ikke liker å se at andre gjør en jobb jeg kunne ha gjort selv, selv om jeg var gravid og faktisk ikke burde stå så mye på som jeg gjorde.

Eldste hadde blitt så stor at han skulle begynne på skolen og det var noe han hadde gledet seg til siden han startet i barnehagen, endelig var dagen her. I nye klær og ny ryggsekk gikk vi sammen stolt til skolen før like nervøs voksen og barn. En ny epoke skoleepoke har startet. Da første skoledagen var over og vi hadde feiret litt, var babyen i magen klar til å komme å se verden.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar