Familien

Jeg kunne ikke vært foruten. Del 1

Del 1

Da jeg vokste opp var ikke små barn eller babyer så interessant for meg, jeg var mer opptatt av meg selv og hva jeg ville gjøre. Tenkte aldri over den dagen jeg ville få barn verken gruet eller gledet meg.

Hadde aldri en tanke om jeg ville bli en flink mor eller dårlig med barn, men var nok ikke så god å snakke med de små hadde liksom ikke noe å si eller snakke om følte jeg. Synes også alle babyen var så like det var jo ikke noe forskjell på de.

Jeg levde livet som jeg alltid gjorde, så fikk min søstrer en baby i år 2000, hun var den vakreste babyen jeg noen gang hadde sett og ikke minst vokst opp til å bli en vakker jente. Jeg var og er en utrolig stolt tante og synes det var skikkelig stas og ha et lite barn i familien.

Men det tok uansett seks år før jeg ble gravid og skulle kjenne på den mammafølelsen og må si jeg ble hektet. Jeg leste meg godt opp på alt av utvikling ord for ord og hva som skjedde hver måned og hvordan fosteret utviklet seg i magen og ikke minst da han kom til verden. Jeg kunne alt fra hvordan frøet i magen utviklet seg til hvordan babyen utviklet seg.

Men den ene tingen jeg aldri leste var om hvordan fødslene gikk for seg, av en eller annen grunn tenkte jeg ikke så mye over det selvfølgelig spurte jeg min mor og søster, men dette var ikke noe som var i min «bekymring». Jeg var som jeg var og levde livet fult ut og koset meg og hadde ingen bekymringer om hvordan fødselen skulle gå eller hvordan jeg ville bli som mor.

Da jeg fikk gutten i mine armer for første gang var det helt naturlig å bli mor det var som om han alltid hadde vært der. Selvfølgelig spurte jeg om hva, hvor og hvordan og fikk mange gode råd av min mor og helsestasjonen. Det livet jeg viste forandret seg og det var helt greit, det var ikke bare meg lenger og mine prioriteringer forandret seg. 

 Fortsettelse følger…

Attachment.png

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar