Bøker

Oppdatering på bokprosjektet, Prosjekt Påskeharen

Jeg har nevnt i mine tidligere innlegg om prosjekt påskeharen og på den fronten har det stått litt stille. 

Men historien er ferdig og jeg må bare gå gjennom hele historien og dele den inn på hvordan jeg vil ha sidene. Min forrige bok var i B5 landskap. Nå tenker jeg at denne skal være litt større så jeg vurderer i A4 i landskap… ikke helt sikker. Men må uansett dele opp historien slik at jeg kan ordne tegningene ut fra hva som står på hver side. 

Jeg har øvet meg litt på å tegne, men har nok et stykke igjen. Dette skal ikke være en avansert barnebok, det skal egentlig være en lett lest bok med enkle illustrasjoner.  

Her får dere en liten sneak peak💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *