Familien

Liten tur på stranden.

I går var jeg så utrolig sliten og orket ikke så mye, jeg ville helst ligge på sofaen og bare slappe av. Men det fungerer ikke når jeg har tre barn som kjeder seg da må man opp av sofaen og sette seg selv til siden og bare komme seg ut! 

Trenger jo ikke akkurat å være borte hele dagen, vi dro til Hvalstrand og gikk rundt omkring det i en liten time. 

Og det er jeg glad for og det minnet meg på også hvorfor jeg er så glad i denne årstiden. Det er litt kjøligere og veldig god og frisk luft. 

Ikke noe bedre enn å være ute når det er slik det var i dag, vet ikke helt om ungene var enig for jeg synes å høre på øret at noen nevnte at det hadde vært bedre med sol…!?

Men prøvde å grave litt lett om Hvalstrand bad om det var noe gøy historie, men fant bare ut at restauranten der åpnet i 1930-tallet og at de har pusset opp slik det var den gangen. Akkurat etter min smak, elsker at ting blir restaurert slik det var. 

Tenker vi må prøve å dra dit en gang å spise. jeg har vært der en gang, men da var jeg selv et barn mulig en ungdom – uansett veldig lenge siden. 

Ønsker dere en fin søndags kveld!

Klem🍂

Lite klipp om dagen i går på You Tube🍁

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar