Om meg

Jeg er en håpløs romantiker som har glemt å være romantisk.

Definer ordet romantikk !

Hva er romantikk for deg?

Romantikk må vell ikke være i kjærlighetens navn? 

Jeg drømmer meg bort i romantiske filmer ikke i forelskelsen, men i den følelsen den gir meg. Jeg elsker å ha den gode varme følelsen, den gjør meg glad og da får jeg automatisk mer energi til å gjøre mer. Jeg vil lage, ordne og fikse – ja rett og slett gjøre det hyggelig❤️

Jeg er veldig glad i det moderne og minimalistiske, men liker også veldig godt den mer varme gode gammeldagse stilen. Min drøm i fremtiden er og ha en stue som har en liten bibliotek krok der jeg kan sitte i flere timer og lese bøker i god stolen –  det er romantikk for meg.

Håper jeg virkelig får den drømmen i oppfyllelse en dag💛

Jeg ønsker også og kunne reise til litt romantiske steder der jeg kan nyte tiden min. For meg er ikke romantikk og gå ut og spise eller gå på kino eller langs stranden eller noe av de «standar» datingene. 

Mitt syn på romantikk er at jeg kan ri på en hest i skogen/fjellet og åpne enger. Bo i et gammelt slott og gå i alle rom og høre historien. Jo det å kunne ligge under en åpen himmel og se på stjernene i stillhet er også med. Jeg er rett og slett eventyrlysten ikke i den grad at jeg vil reise verden rundt, det er ikke et ønske. Men oppleve en god stemning og steder som inspirerer meg. For meg er ikke en luksus ferie en romantisk ferie. For meg er den rolige gode stemningen man skaper selv der man er. 

Tenk å kunne sitte i en hytte i fjellet da det er snøstorm ute ved en åpen peis med en god historie og helst en fra virkeligheten. For meg er det romantikk. 

Vi alle har forskjellige behov og ønsker på hvordan ting skal være. 

Jeg har endelig kommet et sted i livet der jeg har forsonet meg med min virkelighet og er veldig fornøyd og takknemlig for alt jeg har og alt livet har gitt meg. Jeg har fått mye erfaringer jeg har vokst på og har mye lærdom. Og jeg vet jeg har fortsatt masse å lære, men jeg har god tid og jeg har god tid å være romantisk på. 

Nå gjelder familielivet og barna går før alt annet til og med meg selv og mine ønsker og behov. Jeg har så kort tid med de selv om jeg håper de bor hos meg til de blir 30 år så synes jeg det er knapp nok tid. Så derfor har jeg bestemt meg for at alle mine drømmer om å reise på de romantiske «kjedelige»stedene venter jeg til jeg har bare tid til meg selv. 

Da kan jeg med god samvittighet nyte mitt romantiske liv. 

Men nå er det barna som skal få gode minner og huske de hyggelige eventyrlige stundene de vil ta med seg i det voksne liv.

Kanskje dette er vanskelig å forstå for noen som stresser gjennom livet for å rekke alt og oppleve alt, men jeg er ikke der. 

Jeg er en drømmer som oppfyller mine drømmer da det er min tid og jeg jobber for de drømmene hver dag. Ikke tro at jeg sitter og venter på sofaen at noe skal skje av seg selv – selv om jeg er en håpløs romantiker som drømmer meg bort.

Som jeg alltid sier til barna !Alt til sin tid!

Man må jobbe for drømmene, men skynd deg sakte. 

Noe å tenke på.

Klem❤️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar