Familien

Fra å være barnet til å bli ungdommen

For akkurat 13 år siden fikk jeg denne gutten i mine armer og jeg forelsket meg med en gang. Vakrere baby hadde jeg aldri sett, han var helt perfekt. 

Fødselen tok 13 timer og etter boken, jeg følte meg i topp form etter. Klarte ikke sove den natten da jeg lå bare og beundret gutten min og prøvde å forstå den følelsen av å være mor. 

Dette er min sønn og jeg kunne ikke være mer stolt av å være mammaen din. Du valgte akkurat meg og det er jeg glad for. 

Gjennom dine 13 år har det vært en utrolig reise! Noen ganger har livet vært litt tøft og du med din herlige humor har du alltid lettet hverdagen til det bedre.

Du sa ditt første ord når du var 4 måneder din første setning «voj ej den?» lærte du etter at vi i timesvis lette etter smokken din – da var du bare 11 måneder. Du tok dine første skritt når du var 10 måneder og løp når du var 11 måneder.

Du elsket å bevege deg og utforske alt og derfor fikk dine lærdommer, men ga deg ikke grunnet din sterke vilje. 

Du elsket babyer selv om du nesten var en baby selv kun 13 måneder var du da du fikk søsteren din. Du var en stolt storebror og passet godt på henne. Helt til du mente hun var stor nok til at du kunne gi henne litt ekstra søskenkjærlighet da hun var nesten to år.

Du har alltid vært en som bryr deg om hvordan andre har det og mer omsorgsfull gutt skal man lete lenge etter. 

Da du bare var 4 år sa du til meg at du ville bli lege og ikke hvilken som helst lege. Du ville bli en hjerte lege slik at du kunne ta vare på pappaen og mammaen din når vi ble gamle❤️

Du har et smil som kan smelte en stein og et hjerte av gull!

Du er intelligent og har en hukommelse utenom det vanlige, til en mors fortvilelse og fordel.

Du legger alltid merke til de små detaljene og komplimenterer alltid når du ser noe du liker. 

Du passer også alltid på at hvis du er skuffet og lei deg og ikke minst sint over en situasjon – passer du på å ikke skuffe den som er glad hvis du ser den andre er lykkelig. For du vil ikke ødelegge andres lykke, det min gutt er sjeldent og helt unikt.

Og for ikke å snakke om humoren din som kan drive mor til vanvidd og ikke minst går utover når vi er ute blant folk, forteller jeg deg alltid ha den humoren med deg, for mange tar livet for seriøst og livet er for kort til å være så kjedelig og ikke tørre å dumme seg ut i blant.

Jeg kunne helt sikkert skrevet en bok om alt om deg og vår reise sammen til i dag, men tenker jeg avslutter her.

Jeg er så inderlig glad i deg og er stolt av den gutten du har blitt. 

Nå er du ikke et lite barn lenger, men en tenåring.

Gratulerer med dagen!

Klem💙

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar