Om meg

Derfor er det så stille på bloggen min.

Det er så rart for når jeg skal skrive et eventyr, ja en historie klarer jeg ikke stoppe å skrive. Men når jeg skal prøve å finne noe å skrive om i bloggen stopper det opp.

Bloggen min skal handle om familielivet og hva jeg gjør med barna også hobby samt om mine bok prosjekter og gi tips og inspirasjon til ideer man kan gjøre, men det stopper opp. Ikke fordi jeg ikke har noe å skrive om, men tenker vil det være så interessant å lese om hva jeg handlet i butikken og at jeg hadde fiskeboller i hvitsaus til middag..? Og vi spiser ikke fiskeboller i hvitsaus så ofte heller(haha), nei jeg synes det kan være interessant å lese om andres hverdager og hva de gjør, men jeg klarer ikke skrive om min daglige hverdag. 

Jeg vet jeg har startet en blogg og drømmer om å kunne gå litt videre i dette og det innebærer jo selvfølgelig å være offentlig og mer åpen. Jeg er en person som er egentlig veldig privat og holder stort sett ting for meg selv så det å dele deler av livet mitt er langt over min komfortsone, men igjen er dette noe jeg har lyst til å trives med. Jeg har mange planer og ideer jeg jobber så smått med og håper de vil blomstre litt mer over nyttår.

Så når det gjelder skrivesperre er noe jeg aldri har fått før jeg plutselig skulle skrive om livet mitt.

Og andre ganger kommer livet i veien og man føler seg litt tom ikke deprimert og lei seg tom, men litt sliten tom at man har mye å tenke på. Dette er noe alle går gjennom fra tid til annen og der er jeg nå, men som noen sier egentlig mange «Jeg kommer sterkere tilbake» og da skal jeg Wowe dere(haha Haha).

Ha en flott mandag også får jeg bare gruble litt over min skrivesperre.

Klem  

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

6 kommentarer

  • jeanette

    Hei fine du 🙂 Jeg kjenner meg såååå igjen. Skriver hver dag så og si..men føler at jeg bare øser ut småtips til hvordan spare penger og noe dagsrapporter på hverdagslivet.. Ikke så interresant tenker jeg. Føler at jeg går tom for ting å skrive om. når det skal relateres til mitt tema. Mangler struktur. Noen tips kan være å planlegge innleggene. Jeg har wordpress appen på telefonen, og hvis jeg får en ide så starter jeg en kladd hvor jeg skriver en overskrift og stikkord for innlegget. God mandag

Legg inn en kommentar