Mat

Billig og enkel kyllingsuppe til middag.

På middagsukeplanen altså tirsdag står det suppe og vanligvis når vi skal ha suppe blir den kjente tomatsuppen, men i dag ville jeg ha noe hjemme laget og siden vi hadde mye av ingrediensene hjemme ble dette en ganske billig middag. 

Det er veldig greit når du har kylling igjen etter en middag om det er en eller en liten bit kan man samle dette opp(apropos matsvinn) og at du fryser restene for akkurat til slike dager som dette. 

Denne oppskriften fant jeg på Rema 1000, må si jeg er utrolig fornøyd med hvordan de legger opp oppskrifter på siden deres og mange gode tips til billige familie middager. 

  • 1 kylling
  • 1 pakke stangselleri 
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. purre
  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje 
  • 1,5 L hønsebuljong 
  • Salt og pepper etter smak

Jeg puttet oppi alt fortløpende mens jeg hakket, eneste at jeg puttet oppi makaroni helt på slutten.

Jeg gjorde litt om denne oppskriften fordi jeg liker å ha litt tyggemotstand når jeg har suppe.

Så vi brukte kyllingboller, puttet oppi 3 gulrøtter også bare halve stangselleri og purren. Tillegg tok jeg oppi små biter av potet og litt makaroni. 

Billig enkel middag og 3 av 5 likte den, YAAYYY!!! 

Tips for ekstra smak når suppen er i skålen for ekstra smak er Aromat-krydderet.

Love it!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar