Ferie

Rolige dager i ferien.

Jeg tenker så mye på at vi skal kose oss og bare nyte livet, vi gjør det ved å bruke tiden sammen og gjøre det enklest mulig for da blir det ikke stress for noen. 

Jeg er en slik person at jeg er veldig glad i nærområde og har bestemt meg at vi skal utforske det sammen noen av dagene i ferien. 

Jeg går inn på kommunens sider og prøver og finne gode tips. Vi har ikke bestemt oss helt ennå eller funnet ut hvor vi vil gå, men det finner vi fort ut. 

I går ville jeg egentlig gå en tur på et sted vi ikke hadde vært, men noen ganger lar det seg bare ikke gjøre. Så da ble det heller baking av rundstykker og en gå tur til butikken som er 3 km tur/retur – en liten hyggelig tur gjennom skogen. 

Så egentlig bare en litt lat kjedelig dag, samme blir det i dag da vi får hyggelig besøk av bestemor og det gleder barna seg til❤️

PS: Jeg skal legge ut oppskrift på rundstykkene iløpet av denne uken.

Ha en fin dag så lenge.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar