You Tube

OMG!!! Vi testet Slime Smash!

Denne er virkelig «TRY NOT TO LAUGH»!

Da er det lagt ut en ny You Tube video og jeg er helt sikker på at denne vil redde dagen din🤪Du klarer ikke unngå og smile eller le😂Det er jeg helt sinker på! 

Jeg har sett den om og om igjen og bare smuler og ler for meg selv😄

Vi hadde også blitt utrolig lykkelige hvis dere vil abonnere, like og kommentere på videoen💛 

Vi heter Familien BK på You Tube og du Jan bare klikke deg inn på linken her for å se kanalen vår.https://youtu.be/wyDYv99pafM

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar