Blogg

Må si vi har nok idioter på veien!

Jeg er ikke en som kaller noen for en idiot uten grunn og får bare dårlig samvittighet av å skrive dette på vegne av den personen, for hun er sikkert en hyggelig dame. 

Men denne historien må jeg bare dele med dere.

I dag når vi var på vei til jobb i saktegående morgenrush på motorveien kjente vi en liten bump i bilen, vi trodde først at det var noe med giret, men da vi så bak satt en ganske så forskrekket kvinne bak rattet. Mannen gikk for å sjekke skaden og snakke med kvinnen. 

Mannen sier «du kjørte inn i bilen min» og kvinnen svarer «NEI, du kjørte inn i meg» 

Han trodde ikke sine egne ører og haken bare falt. Der skulle han være grei å si; det er greit – så ikke ut som det ble noe skade. 

Men siden hun klarte å plumpe ut med en så merkelig kommentar svarte han «Da kan vi skrive skademelding». 

Og tror dere ikke damen klarer å si «jeg bare tullet…» jeg har ikke ord, jeg er i sjokk😱Du kjører på en i en gå fart egentlig så sto vi ganske stille også prøver du og skylde på vedkommende du kjøret på😂I slike situasjoner klarer jeg ikke annet enn å le😳 

Synes jo litt synd på damen hun var jo i sjokk og følte seg helt sikker kjempe dum ut fra reaksjonen hennes🤔Jaja det var dagens👍🏼

Kun for i dag er sommeren tilbake og må si for en herlig dag med 27 grader. 

Derfor ble det grilling og vi manglet en burger så da ble det pølse burger på mor og må si den var faktisk bedre enn vanlig burger! 

Klem i varmen☀️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar