Blogg

Litt lei GIRLPOWER!!!

Jeg tror vi glemmer guttene våres litt oppi all GIRLPOWER…

Vi oss alle kvinner!

Jeg er så med på at vi kvinner skal styrke hverandre og løfte hverandre i og støtte hverandre og kjempe for at vi alle mann som kvinne står likt også på karriere.

Det er så mye på sosiale medier at kvinner skal opp og frem #girlpower! Og mange fremmer sine jenter i at de skal bli sterke kvinner akkurat det samme gjør jeg med min datter – jeg lærer henne moral/etikk, dannelse og ikke minst tro mot seg selv på at hun som jente og kvinne kan bli akkurat det hun ønsker og vil.

Og jeg synes det er bra med kvinnelige ledere i  stillinger der det var «bare» for menn. Og at kvinner blir hørt verden rundt og respekter! Jeg forstår godt hva dette går ut på og er helt enig i mange debatter.

Men jeg er en mamma til to gutter og hvor stiller de seg i en verden der det «kun» er #girlpower? 

Jeg lærer akkurat de samme verdiene til guttene mine som til min datter, de er likeverdig. 

Jeg lærer jenta at hun kan gjøre akkurat det guttene gjør og jeg lærer guttene akkurat det samme.

Jeg lærer barna mine til å bli selvstendig individer og at de kjemper for det de tror på og støtter og stiller opp for seg selv og andre. 

Jeg tenker det kan være mange gutter som kan føle seg trykt ned når de ser jentene alltid blir løftet. Det er riktig og løfte, men jeg mener alle skal løftes likt. For er det ikke likestilling vi skal lære barna våres – likeverdig?

Guttene i denne generasjonen blir ikke de samme som var i den eldre generasjon. 

Hvorfor? 

Fordi de blir oppdratt annerledes i hva neste generasjon vil være og jeg er helt sikker på at det kvinner har jobbet for vil blomstre i denne altså våre barns generasjon.

Men jeg synes ikke vi skal glemme de uskyldige guttene som blir litt utenfor i girlpower verden. 

Dette er bare en ettertanke på at vi må ikke glemme og styrke guttene våres også.

Verden trenger også gutter som blir menn!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar