Mat

Frustrasjoner til middag!

Middager! Hva kan jeg si vi alle må ha det, men må vi ha det hver dag? 

Til dere som lager middag hver dag, liker dere å lage mat hver dag? Finner du på noe godt i en travel hverdag? Det gjør ikke jeg, har aldri vært noen god kokk. Og har elendig fantasi når det gjelder middag. 

Vi er en familie på fem og har fem forskjellige matvaner. Er ikke det rart alle har vokst opp med det samme, men liker forskjellig. 

Jeg er ikke mat kresen og kan spise (nesten) alt jeg får på tallerken. Så det å ha ganske kresne personer rundt meg er litt vanskelig når det gjelder middagsideer. Jeg har så lyst å teste ut alt mulig av rare retter jeg finner på Instagram, men det vil jo ingen andre. De andre vil bare ha pølser, pizza, kebab, taco og hamburger. Har prøvd å vært litt kreativ der også, men det blir ikke godt tatt i mot. 

Jeg river meg i håret hver gang jeg hører «hva skal vi ha til middag» spørsmålet. Jeg blir gal av det ordet. Vi har prøvd med ukesmeny mange ganger som er skrevet opp og handlet inn til og det som er positivt med det er at vi sparer tid og penger. Tror vi selv ihvertfall jeg, men når maten ikke blir spist opp og kastet for noen er litt kresen eller spiser før middag eller sier de ikke er sulten for de ikke vil smake på det jeg har laget🤨Da river jeg meg i håret. 

Her om dagen laget jeg for første gang falaffel ikke vellykket på utseende, men på smak var den helt perfekt! Tre likte det og to ikke så da gikk to fra middagsbordet sulten og det er aldri gøy for mor og da sier jeg til meg selv at jeg aldri skal lage det igjen for de to ikke likte det. 

Jaja jeg vet det er pedagogisk feil, bla bla bla… 

Nå skal vi prøve igjen og lage en ukesmeny fremover for å prøve og spare tid og penger.

Ønsk oss lykke til!

Ha en god kveld, klem fra meg! 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar