Ferie

ENDELIG ER DAGEN HER!!!

De to siste dagene har vært helt forferdelig. Ikke sånn forferdelig, men slik forferdelig at det tar evigheter til ferien starter. 

Haha, hva trodde du da? 

I går var siste dagen før sommerferien og det er så utrolig deilig å tenke på at jeg har tre uker ferie sammen med mine herlige barn. Jeg gleder meg så sinnsykt til å bare kose meg og skape gode sommer minner sammen med de. 

Jeg har jo tenkt lenge på hva vi skal gjøre og hvordan vi skal gjøre denne sommeren billigst mulig. 

Jeg kom på en smart løsning! Vi drar på stranden hver dag, for selvfølgelig skal det være sol alle dager jeg har ferie. 

NOT!!! 

Jeg er en drømmer og legger planer ut fra det, men det er en realist inni meg også som knuser den optimisten litt og sier at det kommer til og regne😂

Ja, da må jeg endre litt planene og har forhørt meg litt på Instagram om noen tips jeg kunne gjøre når det regner for jeg vil gjøre noe sammen med barna hver dag. Og det skal helst være gratis, men et par hundre går vell greit på en regnværsdag.

Jeg har fått så utrolige mange gode tips! Så jeg gleder meg å gjøre mange av de tingene sammen med barna. 

Hvis dere har noen flere tips på hva vi kan gjøre når det regner ute, tar jeg gjerne i mot det😊

Følg meg gjerne på Instagram, jeg hadde blitt super glad hvis noen ville🥰 her er linken: https://instagram.com/randitbakke?igshid=aqmp74momcbm

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar