Ferie

Dro til stranden i grå været.

Da var mandag over og jeg har som tidligere nevnt at vi skal prøve å gjøre noe gøy hver dag så godt det lar seg gjøre. 

Så i går gikk vi rett og slett litt overalt.

Vi bestemte oss for at vi drar til stranden som er ca. 4 km unna, men før det skulle vi dra innom et kjøpesenter rett ved og kjøpe is.

Da vi kom dit Hadde JEG GLEMT LOMMEBOKEN🙄Så… tror ikke vi snakker mer om det🙈 

Ellers dro vi til stranden som planlagt i det grå været og koset oss. 

Her er noen bilder fra dagen i går.


Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar