Ferie

Dette gikk ikke som planlagt!

Ok! Så ble ikke forrige uken som planlagt, men vi koset oss for det og gjorde masse sammen.

Her er uken som var mest i bilder.

Vi gikk gikk ut en liten tur og bestemte oss for å gå til stranden som er ca. 3,5 km unna. 

Så baket jeg rundstykker, vafler og baket en sjokolade kake. Dere skal få oppskriften på alt dette i senere innlegg. 

Vi laget en You Tube video!

Så malte vi litt sammen og jeg «jobbet» litt på mitt påskehare prosjekt. 

Vi fikk besøk av bestemor og hun laget rabarbra suppe.

Vi gikk en liten tur igjen. 

Så ble det endelig ganske greit vær så vi dro til stranden!

Jeg vil gi dere et lite sparetips.

Barna mine vil ikke bare ta med vann på stranden så derfor kjøper jeg iste pose som koster kr. 12,- den skal du blande med 1 l vann. Vi bruker å helle oppi i 3 flasker som vi kjøpte i butikken for en tid tilbake som heter fuze tea flaskene er 400 ml og kostet kr. 17,- hver og jeg klarer å fylle de nesten helt opp.

Dette har spart oss for noen kroner siden vi har vært på stranden noen ganger. Bare et lite sparetips hvis barna eller voksne vil ta med noe å drikke annet enn vann.

På søndag feiret vi eid sammen med familien sviges.

Så jeg kan jo si vi har gjort noe, men ikke noe av det jeg hadde planlagt. 

Nå er det en ny uke og vi har ikke planlagt noe – vi tar det på sparket… leve i nuet🙌🏼

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

4 kommentarer

Legg inn en kommentar