Familien

De gode late dager er nå over…

Da var de gode late dagene over og rutiner er tilbake. 

Det er deilig med ferie, men godt når hverdagen er tilbake. 

Første skoledag er over og vi er klar for høsten. 

Barna er glade og fornøyde med å ha begynt på skole og jeg starter på jobb i morgen.

Men først feire minsten!

Han er 7 år i dag og jeg kan ikke være mer stolt av gutten min💙 Han er den mest glade og fornøyde gutten jeg vet om. Han ser godt i alle og smiler og er glad hver dag, men jeg kan si det slik at sårer du han blir det aldri glemt!

Han er en god og trofast venn og vil være venn med alle. Han sier rett ut hva han mener om han mener du er snill eller slem.

Så gratulerer til verdens snilleste og mest omsorgsfulle gutten jeg vet om💙

Jeg har vært hjemme og fikset klart til en liten feiring og laget fotball kake. 

Jeg kjøper alltid langpanne på pose der jeg kan kun ha oppi vann og olje/smør. De er kjempe gode.

Til glasur bruker jeg en veldig enkel oppskrift:

100 g romtemperert smør

300 g melis

1 – 2 eggehvite. 

Ta i den fargen du ønsker.

Også pisker jeg dette sammen🤩Beste og enkleste glasuren og igjen som jeg alltid er opptatt av er at vi har som regel alt i kjøleskapet. 

Billig og enkel sjokoladekake!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar