Blogg,  Familien,  Ferie

Dette gir meg energi som småbarnsmor!

I går var det første dag på jobb etter en ukes ferie  og selv med 4 timer søvn og full dags jobb har jeg alltid litt ekstra energi til stranden.

Forrige uke var jeg og barna på stranden to dager og barna fikk skikkelig smaken på strandlivet. Så derfor bestemte de seg at de skulle ha bademadrass og ingenting skulle stoppe de i å få det de ville ha. De gikk til sentrum for å kjøpe seg bademadrass fra sin egen lomme fordi de så reklame fra Nille at det er 50 prosent avslag på alt av sommerting.

Gullungen hadde bestemt seg før vi kom hjem at vi skulle på stranden! Så etter middag ble det en liten diskusjon som barna vant…

Så vi dro på stranden i gråvær og vind med splittra nye bademadrasser.

Det ble et kaldt møte med vannet og de bitte små bølgene slo mot madrassen til tider, men så utrolig bestemt barna er trosset de det kalde vannet og koset seg.

Dette er det som gir meg energi å se barna glade og fornøyde og selvfølgelig en god kopp kaffe.

Vi var der sikkert ikke lenger enn 45 minutter, men det var hyggelige 45 minutter og igjen er et godt sommer minne skapt – det skal ikke mye til💛

 Selv med lite søvn og lang kort dag på jobben er barna min første prioritering – Slappe av kan jeg gjøre når de har flyttet ut. 

Følg meg gjerne på Instagram; https://www.instagram.com/p/BzYhxLjo_0t/?igshid=o9jjs3flb94z

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar