Blogg,  Familien,  Ferie

Slik sparer vi tusenlapper i ferien!!!


Det trenger ikke å koste så mye penger for og ha en hyggelig ferie. 

Det å føle på det presset at man skal ha den perfekte ferien er ikke gøy særlig når økonomen ikke er på topp. Det har jeg følt på mange ganger og over årene er jeg blitt veldig kreativ på å finne på ting med barna til en billig penge – derfor vil jeg dele noen små tips dere kan gjøre billig i ferien. 

  • Turist i egen by/nærområde. Det er så mye man kan finne på om det er ute i naturen eller om det er i byen, dra steder dere ikke har vært.
  • Det finnes mange museer som er enten gratis å komme inn eller ikke koster veldig mye.
  • Lekeplasser på skoler, barnehager eller om det er en helt vanlig lekeplass der barnet ikke er på i den vanlige hverdagen. 
  • Dra til en fotballbane eller en park og ta med leker som ball, badminton, hoppetau, vanlige leker man kan ta med nesten hva som helst og da er det lett og kunne bli der lenge.
  • Stranden er jo alltid en slager!
  • Noen ganger har man kanskje ikke penger til å kjøpe så mye nye leker til barna – da er Finn.no å anbefale å stikke innom. Der gir de bort mye eller kan kjøpe ting for en billig penge. 
  • Når det gjelder mat må man ikke bruke penger ute, bare lag matpakke og matpakker trenger ikke være kjedelige eller dyre. Du trenger bare være litt kreativ på hva du skal lage også er det mye inspirasjon der ute, bare og Google hva man kan lage på piknik. 

Skulle det være en regndag innimellom camp i telt over natten i stuen eller på terrassen eller rett og slett på rommet til barna. Har dere ikke telt kan man lage hjemmelaget telt💛 

Siste jeg ville anbefalt er å sette deg ned sammen med barna og lage en liste med ting dere skal gjøre sammen. Trenger ikke være mer enn 5 ting og det kan være hva som helst.

Vi har laget en slik liste som vi skal gjøre i sommer og en ting som står på den er vannkrig.

Vi har 10 ting på denne listen og jeg skal skrive om dette i et senere innlegg😍

Håper jeg inspirerte noen til å ta seg en billig ferie hjemme i Norge og ikke føle man må sprenge kredittkortet.  Du trenger ikke blakke deg helt for å gi barna dyre ferier – for barna koser seg like mye hjemme.  Det aller viktigste for barna er at dere er sammen og har din fulle oppmerksomhet.

Ha en flott sommer ferie dere☀️

Følg meg gjerne på Instagram https://www.instagram.com/p/BzbIYhIovrv/?igshid=18lhk9pglgny8

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar