Blogg

Kaffe med fordeler!

REKLAME

JA!!! Jeg blir påvirket av reklame. 

Når det dukker opp reklame på TV eller sosiale medier – tenker jeg «Ok, det ser ikke så ille ut» eller «, det ser jo godt ut». Og lar det ligge, men  jo mer jeg ser den reklamen jo mer får jeg lyst å prøve. 

Og det skjedde også med Keto Kaffen «IT WORKS», jeg hadde sett den på Instagram og det så veldig interessant ut – fordi den måtte kjøpes fra utlandet droppet jeg det, men den dukket stadig opp også etter å ha sett den i litt over ett år fikk jeg muligheten å få den i Norge.

Nå har jeg prøvd vell en snau måned og bare elsker den! Kaffen er kjempe god varm som kald også skal det jo være en sunn kaffe.

Her ser dere fordelene når den blir brukt riktig; 

  • Den øker & opprettholder energiproduksjon for å forbrenne mer fett i kroppen. 
  • Skjerper mentalt fokus, gir bedre konsentrasjon og bedrer humøret😄
  • Du mister søtsuget
  • Energien skal øke

Er dere nysgjerrig for mer så får dere rabatter på Keto kaffen som er 40% på den lille pakken og 65% på den store pakken så kan dere trykke på denne linken: http://mammawrap.no/

IT WORKS!!!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar