Om meg

Jeg angrer kun på en ting i livet mitt!

Jeg er ikke den typen som ser tilbake på livet og angrer på hva jeg ikke gjorde, for hvis jeg gjorde noe annet – hadde jeg helt sikkert ikke vært der jeg er i dag og det er akkurat her jeg vil være. 

Jeg vokste opp egentlig ikke med en sånn kjempe drøm om hva jeg ville bli, men kanskje et lite ønske om å bli skuespiller. 

Men det var jo ingen rundt meg som ville bli det og jeg viste ikke den gang da hva jeg skulle gjøre. Det fantes ikke Google eller IPhone da, så jeg fulgte litt egentlig «andre» og utdannet meg frisør. Jeg stortrivdes med å jobbe som frisør det var sosialt og kreativt yrke og det passet egentlig ganske greit for meg. 

Jeg har alltid vært glad i å danse og hadde i en alder av 19 lyst å bli danser – altså jobben min skulle være å danse. 

Jeg startet på jazz ballett og gikk på det noen år, det var utrolig gøy. Men så ble jeg veldig fascinert av magedans og danset det noen år. Egentlig to vilt forskjellig danse stiler siden ballett må man være lett som en fjær og magedans tung som en stein(regner med at noen forstår metaforen)

En dag tok jeg taxi og snakket med en veldig hyggelig sjåfør og han lurte på hva jeg ville bli når jeg ble stor – jeg svarte «jeg vil bli en danser». Det frarådet han meg for det drømte han også om så endte han med å kjøre taxi… 

Da jeg gikk ut av bilen så av en eller annen grunn ble den drømmen lagt til side – hvorfor vet jeg ikke. 

Men poenget med historien over er at jeg angrer ikke på noen av valgene jeg har tatt i livet mitt! Jeg har vokst, lært og blitt både sterkere og klokere. 

Men det er en ting jeg angrer på når jeg mimrer og særlig med tanker på at jeg jobbet som frisør i mange år og det er at jeg ikke turte å gjøre mer spennende ting på håret mitt.

Det kan jeg tenke på å irritere meg noen ganger😂 

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar