Om meg

Da jeg var ung, gledet jeg meg til å bli «gammel»

Jeg gledet meg til å bli eldre for jeg beundret alltid hvor vakre de eldre kvinnene var.

Da jeg var i 20 årene gledet jeg meg til jeg ble så «gammel» at jeg kunne starte å gå i klassiske klær. 

Som kne lange kjoler og skjørt, rett og slett en skikkelig kvinnelig stil og den jeg så opp til når det gjaldt å være en klassisk og feminin kvinne var min mormor. Hun var en vakker og kledde seg alltid i pene feminine klær og passet alltid på og se bra ut. 

Jeg er også en stor fan av stilen til Marilyn Monroe, men også litt moderne i den stilen. 

Og nå føler jeg er i den riktige alderen til å kunne være klassisk. 

Da jeg var i tidlig 20 årene gledet jeg meg til å bli eldre for da kommer det rynker. Ja, du leste riktig! Jeg gledet meg til å få rynker for da følte jeg at jeg hadde et ansikt. Det høres sikkert helt merkelig ut for mange, men jeg har alltid syntes det var fint med rynker.

Så – jeg synes rynker er vakkert!!!

Jeg føler at jeg er i min beste alder og tror livet blir bare bedre fra nå. Det tok meg 39 år og komme hit og jeg er fornøyd.   

Dere lurer på kanskje hvorfor jeg ikke gikk i slike klær da jeg var yngre..?

Jeg syntes ikke jeg kledde den stilen da og følte andre trodde jeg prøvde å være «voksen» og pyntet meg, men bestemte meg at når tiden var inne kom jeg også til å bli slik som de kvinnene jeg beundret og så opp til i kles veien og der er jeg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *