Ferie

Bare en uke igjen!

Sommeren så langt!

Dette har vært en typisk Norsk sommer og vi har koset oss masse. Min sommer har ikke startet ennå, den starter i august. Men det betyr jo ikke at vi ikke skal kose oss.

Vi har rett og slett bare nytet livet og tatt dagene slik de er! 

Men sommeren er ikke helt komplett ennå, så jeg gleder meg til ferie. Kjenner på det når det er en uke igjen til den og at jeg er kjempe rastløs! Jeg legger DE PLANENE på hva vi skal gjøre og tar meg helt sikkert litt vann over hode, men vi skal gjøre denne sommeren uforglemmelig for en billig penge – det er målet mitt sammen med barna i år. 

Nyt sommeren så lenge og om en uke er det min tur☀️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar