Blogg,  Familien

Vi feiret eid

I går feiret vi eid med svigers.

Familien til mannen min er muslimer og derfor feiret vi eid i går.

Jeg føler meg heldig å kunne oppleve denne kulturen tett på. Og det er alltid så hyggelig når vi møtes til slike høytider.

Eid er en muslimsk høytid der de markerer slutten på fastemåneden ramadan. Denne gangen ble eid feiret 4. Juni og slik jeg forsto det ble den også feiret 5. Juni. Familien samlet seg i går for å feire og det var så hyggelig å kunne møtes å spise masse god mat på en lørdag.

Kjøttboller med egg er en av favoritt rettene til meg og mannen min.

Vi får ikke møtes så ofte på grunn av hektiske hverdager også bor vi alle et stykke unna hverandre, derfor er det alltid så hyggelig at alle samles på dager som dette.

Snille tante ordner fletter
Dette er svigerinnen min

Vi gikk ut en liten tur for å lufte oss i den fine lekeplassen utenfor etter et godt måltid.

Jeg som er ganske nysgjerrig og liker historier, spør eller leser meg alltid opp på akkurat det jeg lurer på. Og jeg vet det er mange som ikke vet så mye om denne høytiden eller fasten. Legger ved en link slik der det blir forklart. http://www.islam.no/om_islam/read/330/ramadan-og-fasten

Er man litt mer nysgjerrig lærer du mye fra denne siden.

Anbefales å lese❤️

Eid Mubarak❤️

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

4 kommentarer

Legg inn en kommentar