Blogg,  Familien

Vi dro til…


Vi drar egentlig ikke så ofte til Sverige for å handle, men i hvertfall to ganger i rett etter skoleferien er startet og rett før jul. 

Og mest av grunnen til at vi drar er ikke på grunn av maten, med hyggen og godteri butikken.

Vi gikk for å spise først på Max burger, er så god burger der. Alle barna er kjempe fornøyd hver gang vi har spist der. Lenge siden vi har sittet ute å spist – så det var veldig hyggelig.

Leke med maten er helt innafor

Etter det stakk vi innom godis butikken som er høydepunktet for turen. Og hver gang vi er der får barna ta en boks så de kan fylle opp, og de fylte helt opp. Var ikke bare boksene som ble fylt opp, men hele vognen.

Så gikk vi innom for å handle litt mat og den vognen ble ikke halv full engang… 

Og nå har jeg spist godteri for den store gull medaljen! Noe jeg angrer veldig på – må heller starte å kjøpe litt sunnere snacks til meg.

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar