Blogg,  Om meg

Og du trodde du virkelig kjente meg?!

Dette er meg!

Jeg har holdt meg tilbake i altfor mange år, nå er det min tur å skinne med barna ved min side. 

Som barn var jeg alltid frempå og nysgjerrig på ting og jeg spurte hvis jeg lurte på noe og dette fortsatte jeg med som ungdom og voksen. Men det var litt slik at jo eldre jeg ble jo mer fikk jeg beskjed om å ikke stille spørsmål jeg lurte på. Dette kom ikke hjemme fra, men noen av vennene og kollegaene mine synes jeg ikke skulle spørre. Men jeg hadde alltid den innstillingen at hvis jeg lurer på noe spør jeg – ellers følte jeg ikke at jeg lærte noe.

Hvis det var noe jeg ikke var fornøyd med eller syntes noe burde gjøre annerledes sa jeg det rett ut, men fikk beskjed om at jeg var altfor frekk og kunne ikke si det. Dette fikk jeg beskjed som voksen.

Så som sagt jo eldre jeg ble holdt jeg meg mer og mer tilbake, selv i en alder på 39 år er jeg ikke 100% den jeg vet jeg er. 

Har jobbet lenge med meg selv for å finne den nysgjerrige jenta og jeg føler virkelig hun er på vei tilbake. Så derfor la oss snakke om oppførsel.

Hva er riktig oppførsel for en voksen? 

  • En som er kjedelig og ikke gjør dumme ting foran fremmede? 
  • En som alltid oppfører seg ved matbordet og ikke tuller?
  • En som ikke roper veldig høyt til den som står på andre siden av butikken?
  • En som ikke ser på Disney filmer?
  • En som ikke hopper i fontenen sammen med barna? 

Denne listen for meg kunne være uendelig, men dere skjønner poenget.

Jeg er lei av å være redd for hva andre vil tro om meg – dette kommer vell også med alderen, men jeg vil lære barna mine at det er greit å spørre – det er greit å være nysgjerrig og leken!

Jeg jobber virkelig med meg selv for å bli den jeg var ment for å være og hun er så godt som rett rundt hjørne. 

For mange som kjenner meg i dag og tror de vet hvem jeg er TAR GRUNDIG FEIL!

Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener, men holder meg tilbake fordi jeg vet hva konsekvensen kan bli.

Jeg leser andres kroppsspråk tydelig og hvilket smil som er om munnen, jeg leser de fleste som en åpen bok! Men bestemmer meg for å ikke fortelle at jeg ser holdningene vedkommende prøver å skjule for meg.

Det er et ordtak jeg liker veldig godt som skulle ha stått i pannen min!

Jeg vil være meg!

Mitt navn er Randi Therese Bakke og jeg er en 80-modell. Jeg har tre barn og denne bloggen handler om familielivet med tips, triks, mat, hobby og den vanlige hverdagen. Jeg er også forfatter og har gitt ut en julebarnebok og jobber med nye prosjekter.

Legg inn en kommentar